Suport Tècnic de Telecomunicacions a Barcelona

Suport Tècnic de Telecomunicacions

El nostre objectiu és l'establiment de relacions a llarg termini amb els nostres clients i socis comercials mitjançant el mutu intercanvi de coneixements i esforços en nom d'un benefici comú.

Especialistes en telecomunicacions

En TuCentralitaIP.es disposem d'un servei tècnic altament qualificat, per resoldre qualsevol tipus d'incidència que es pugui arribar a produir en els equips i sistemes de telecomunicació subministrats als nostres clients.
Estem especialitzats en solucions de veu, vídeo, i xarxes. Donem serveis de manteniments de la infraestructura de comunicacions, tant en instal·lacions de cablejat de fibra òptica com de dades / xarxes

En TuCentralitaIP.es estem especialitzats en el subministrament i suport tècnic de productes avançats de telecomunicacions que proporcionen solucions d'última generació a empreses i usuaris individuals, actuant com a distribuïdor a Espanya de diferents fabricants líders en les seves respectives especialitats com poden ser Panasonic, Plantronics, Grandstream, etc ..
TuCentralitaIP.es ha signat acord amb Sipolis per VoIP amb l'objectiu de donar un millor servei de veu i que aportés un considerable estalvi de costos als seus clients que en la majoria dels casos podrà arribar fins al 80% en les seves comunicacions.
Instal·lació de xarxes informàtiques
Instal·lació de fibra òptica
Servei tècnic de centraletes
Megofonia
    Per a més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres